Jotain on tullut valmiiksikin mutta on vaan jäänyt syystä tahi toisesta bloggaamatta. Tää eka jäi siitä syystä että vaikka alhjan saaja (muutaman kuukauden ikäinen helsinkiläispoika) ei mun nettisivuille välttämättä vielä löydäkkään, niin oli kivempi antaa lahja eka ja sitten vasta hehkuttaa. ;)

Talviloman taistelussa syntyi tämmöinen tuotos: 

Photobucket

Peitto on kaverin toiselle lapselle Villelle tehty. Ensin on tilkkuiltu keskikohdan perus kuvio, sitten lisätty siihen sininen ympärille, koneaplikoitu kuvat päälle ja ympätty lopuksi yhteen ohuen vanun ja vihreän pohjan kanssa. Kerrokset pitää kasassa reunakantti, tilkkuruudukon reunoja pitkin ommeltu suora ommel sekä ruutujen sekaan ommellut "rastit". Varsinaiseen tikkaukseen en oo vielä osannut ryhtyä. Itse tykkään tuosta vähän tikatusta jossa tarkotus on vaan varmistaa kerrosten pysyminen kuosissa ja ujostelen että tiuhempi tikkaus tekee siitä pahvimaisen. Täytyy jossain vähän pienemmässä rojektissa harjoitella sitten sitä puolta. :) 

Photobucket

Mun suosikki noista kvioista on kyllä tuo leijona. :D 

Photobucket

Tuo malli on Rosemary Wilkinsonin kirjasta Tilkkupeitteitä perheen pienimmille. Kasvatin kokoa lisäämällä ruutuja keskelle ja suurentamalla kuvioita hieman. Kaikista kuvista tein "vauvaystäällisiä" eli vaikka naruhäntä leijonalla ja hulmuavat palmunlehdet ois ollukkin hienoja, niin tuossa on nyt kaikki niin tiukasti kiinni että saa olla aikamoinen herkulesmuksi että saa tuosta syötävää irti. :D

Sitten löytyi kuvaa myös valmistuneesta kaulahuivista: 

Photobucket

Lanka on mun ensimmäisestä Sny-kierroksesta saamaa (snysyksy 2008). Mallin oon tietty jo mennyt hukkaamaan, mutta lankana on Trekking Hand Art ja pituutta huivilla niin paljon kuin lankaa riittää. Muistaakseni tein huivista kaposemman kuin mallissa että saan siitä riittävän pitkän. Pituutta tulikin sitten melkein  2 metriä. :) Tässä kuvaa ennen ja jälkeen pingotuksen:

 

Photobucket Photobucket