Viikonloppuna puikot heilui ja keskeneräinen mysteerihuivi valmistui. Vielä tarttis pingottaa, mutta kun siitä huivista sattui nyt tulemaan parisängyn päiväpeitteen kokoinen (tunnollisesti tein kaikki kuviot ilman, että oisin tehnyt pienemmän mallin ja jättänyt osan pois) niin en oo vielä keksinyt kuinka sen pingottaisi.

Kirjoituksen otsikko vihjaa kuitenkin SNYlle suunniteltuun tekeleeseen, josta tekis mieli kovasti pistää kuvat tänne, mutta jostain kumman syystä täytynee jättää vaan ihme vihjailuksi koko homma. :D Kuva tulee sitten joskus joulukuussa, kun kaikki salaisuudet on paljastunut.

Samalla jo aikaisemmin manailtu arpominen mallien välillä jatkuu. Pääsin Ravelryyn mukaan ja ihan ensimmäisenä siellä silmiin sattui Knittyn Pomatomus villasukkaohjeesta lainatulla neulekuviolla tehdyt aivan upeat kämmekkäät (mikä on oikeasti virallinen nimetys sormettomille sormikkaille?). Kämmekkäisiin en pääse nyt linkittämään, mutta tässä samalla tavalla sovelletut kynsikkäät. Siinäpä taas yksi vaihtoehto punaiselle Regialle. Nuo kyniskkäät on kanssa nätit, mutta ehkä mun oman käytön kannalta kämmekkäille tai sitten sormikkaille on eniten käyttöä. Kämmekkäitäkin mä koitan vasta opetella käyttämään, kun aikaisemmin sormikkaat ja lapaset on ollu täysin käytännöllisessä "kunhan lämmittää niin ei sen ulkonäön niin väliä" -käytössä. Mutta noin nätillä mallilla niitä vois käyttää esim. töissä ylitehokkaasti ilmastoidussa kopissa näppäimistöä naputellessa.