Tadaa. Elämäni ensimmäinen nypläys! Tarkotuksena oli vaan kokeilla kaikenlaista, mitä 12 parilla saa aikaseksi.

IMG_0843.jpg

Ekana puolilyönneillä tehtyä pohjaa, sitten kokolyönnillä tehty 2 timanttia, sitten puolilyönneillä yksi timantti, pohja vaihdettu kokolyönneillä tehtyyn + vielä yksi puolilyönneillä tehty timantti. Ekat timantit on jotenkin suttuisen oloisia. Ilmeisesti lankoja ois tarttenu kiristää vielä enemmän? Ne jäi jotenkin kuprulle... Toi puolilyönneillä tehty timentti on enemmän mun näköinen. Varsinkin tuohon yksinkertaisempaan pohjakuvioon se sopii mun mielestä tosi kivasti ja jäljestä tuli helposti siistiä kun ei tarvinut kiristää hampaat irvessä.

IMG_0849.jpg

Sitten kokeilin 8-jalkaista hämähäkkiä, ja kuinka se sopii noihin pohjakuvioihin. Kiristämisen kanssa täyty olla tarkka ja siinä parit kirkkoveneet soutikin ennen kuin tuli valmista, mutta lopputulkseen oon oikein tyytyväinen. Viimisenä hämähäkki jonka keskellä reikä. Se näytti neuloilla kiinnitettynä tosi kivalta, mutta kun neulat irroitti niin karu totuus paljastui - joku lanka ei ollut kiertänyt sieltä mistä piti ja osa tuosta kuviosta purkaantui kun se lankapari ei ollut missään kiinni. Noh........... Aina pitää jättää parantamisen varaa. :D Lopuksi kokeilin vielä omasta pääsät kuinka tommoinen kärkikolmio onnistuisi. Siihen löytyy varmasti nätimpikin ratkaisu, mutta kokeilu on nimenomaan hauskaa tuossa hommassa.

IMG_0845.jpg


Nyt tyyny ja nypylät pistettiin sivuun, koska tuo on sen verran addiktoivaa, että ei saa mitään muuta aikaseks kun vaan nypeltää menemään. Sitten kun keskeneräinen neuleprojekti on saatettu loppuun, niin on lupa jatkaa nypläystä. ;) No eiku... Täytyy nyt suraavaksi katsella krijastoissa vähän kirjoja että löytyisi mieluinen malli jota kokeilla. Mä en osaa noita pitsejä oikein käyttää missään järkevästi, kun sisustuksessa ja kaikessa muussakin koitan pysyä mahdollisimman kaukana kaikista hörhelöistä, joten täytyy vähän tutkailla löytyykö "modernimpia" tapoja käyttää nyplättyjä juttuja. Korut on se päätavoite, mutta harjoitellaan nyt langalla eka ennen kuin siirrytään metalliin. :)