Bongasin Vaaka ryn sivuilta, että tilkkeupeittokampanja on käynissä enää tämän vuoden loppuun. Niinpä sain itteäni vihdoinkin niskasta kiinni ja tein toisen peiton loppuun. Eka peitto tuli kaikista jämälangoista ja siitä tuli tämmöinen:

Kuva on vähän huonosta kuvakulmasta. Kaikki langat tuossa peitossa on jonkun projektin jämiä ja tilkkujen tekoon on tuhraantunut suunnilleen kolme vuotta. Sitä mukaa on tullut tehtyä kun on aina jäänyt ylimääräistä lankaa josta ei oo ollut enää uudeksi työksi. Ohuille langoille laitoin kaveriksi mohairia ja paksut langat oon neulonut sileänän neuleena että tilkuista tulis edes suunnilleen toistensa kokoisia.

Sitten sain päähän alkaa hukata laatikollista 7-veljestä lankoja. Jokainen kerä oli eri värinen, joten en keksinyt niistä muutakaan kun loputon villasukkarupeamakaan ei puhutellut. Joukkoon on mennyt myös vajaa kerä Puroa sekä Sukkis lankaa. Mustaa lankaa mulla oli enemmän, koska oon joskus 2-laatua poiminut säkillisen hetken mielijohteesta. Siitä tein sitten hieman raitaa tuonne väliin tuomaan jonkinlaista rytmiä muuten sattumanvaraisesti arpoutuneihin väreihin.

Ja vielä hieman tarkempaa kuvaa dominotilkuista:

Nyt on peitot pakattu ja seuraavalla Tampereen reissulla menossa tilkkuagentille eteenpäin saatettavaksi. Saipahan taas hukattua lankavarastoa ja vielä hyvään tarkoitukseen.