Siivoilin tietokoneelta pois turhia tiedostoja ja vastaan tuli tämmöisiä rakeisia kuvia vanhoista tkeleistä (useamman vuoden takaa). Kuvia on pompoteltu eri käsittelyohjelmista toiseen, ja viimeisin siirto jpg-muotoon heitti värit pikseleiksi. Mutta kaipa näistä saa jonkinlaisen käsityksen mitä ne oikeasti oli. :)

Kun keksin alkaa applikoimaan, niin eka tein kasan kangakasseja Pesulle myyjäisiin. Ekana tein pesun logosta kassin mutta se oli niin työläs, että jäi uniikkikappaleeksi. Auringonkukka (joka on alunperin lasityömalli) oli paljon mukavampi. Koska pesukarhukuva oli liian haastava, niin seuraava versio oli tassun kuva. Niitä tulikin sitten askarreltua aika monta. Tulipa myös tehtyä yksi porokassi kaverille.

Sitten SPR:n apupupuja tuli tehtyä kasa sekä SPR:lle myöskin lasten lapasia ja villasukkia

Korttisaralla tuli harrastettua kuivattuja kukkia. Isompi muistaakseni meni äitienpäiväkortiksi ja pienemmästä en muista enää minne se pääty.

Ja lasitöitäkin on jossain välissä joutanut tekemään. Näitä ois itseasiassa kiva tehdä lisää ja mulla on tuolla kasa lasia mistä tehdä, mutta eipä ole muka joutanut viimeaikoina kansalaisopiston kursseille värkkäämään.

Novitan Kid Mohairista on tullut myös tehtyä huivi, mutta sen kovan karheuden takia tuo onkin ainoa kyseisestä langasta on ikinä tullut tehtyä. En kyllä enää musita mihin tuo huivi sitten pääty. 

Että semmoisia arkiston aarteita. :D Kuten kirjosta näkyy, niin musta on kiva kokeilla kaikkea. Harmi vaan että päivistä loppuu tunnit jos tahtoisi noita kaikkia tehdä enemmän...