Muissa blogeissa pyöriessäni vastaan tuli, että Ullassahan on ollut neulehoroskoopit. No ei kun katsomaan kuinka taas Neitsyttä parjataan pedantiksi pilkunviilaajaksi. En kommentoi sitä kuinka se muuhun elämään sopii, mutta neulomisessa mä en kyllä kauheasti taida horoskooppiani toteuttaa kun katsoo seuraavaa:

NEITSYT (24.8.-23.9.)

Neulot vain tarpeeseen ja sinulla on puikoilla vain yksi neule kerrallaan. Kauhistelet kanssaneulojiesi pursuilevia lankavarastoja ja mittavia UFO-listoja. Neulot täsmällisesti ja siististi. Virheen löytäessäsi kauhistut ja purat vaikka viikon työn korjataksesi sen. Aloitat joululahjojen neulomisen jo kesäkuussa ja usein paketeista löytyy toinen toistaan taidokkaammin neulottuja, mutta aina niin tarpeellisia villasukkia.

Lempilankasi: Opalin ja Regian moniväriset sukkalangat.

Hohoo!

Ehdottomasti neulon vain tarpeeseen, kuten esimerkiksi End paper mittsit joita en oo päässyt käyttämään kertaakaan.

Mulla on puikoilla vain yksi neule kerrallaan, mutta onneksi puikkoja on monta kymmentä, joten ei oo tarttenu vielä useampaa työtä tunkea samoille puikoille.

Kauhistelen lankavarastoja ja ufoja koska ymmärrän että olen parin nöttösen päässä niistä varastomääristä ja ufoissa mennyt jo parilla yli.

Täsmällisyys ja siisteys, noh jos sen oikein voimapingottaa niin kyllähän ne epätasaisuudet tasottuu. Ja viat kertoo vain yksilöllisyydestä ja niistä tunnistaa että se on hand made eikä koneella hurautettu - eihän nyt mitään työtä voi jaksaa tehdä kahdesti!

Ainoa minkä tunnustan on tuo kesällä neulotut villasukan. Suvusta nimittäin löytyy henkilö jolle ne kelpaa joka ikinen vuosi. Tosin taidokkuutta niihin ei kannata laittaa, kunhan värit on aina vähän eri että parit tunnistaa. :D

Että semmoista horoskooppeilua tällä kertaa. :)