niin täytyy keksiä uusia suunnitelmia. :) Joululahjaksi meinattu huivi kun valmistui eilen (tosin pingottamattahan se on ja tulee varmaan olemaan joulukuun puoleen väliin saakka kun se ei oo niitä suurimpia mielenkiinnon kohteita), joten nyt iski into saada jotain uutta tulille. Kuvat ja muut tulee sitten joskus joulun jälkeen vaikka luultavasti lahjottavan kohde ei sitä täältä osaisikaan tulla kattelemaan.

Asiaa auttoi Ullan sivuilla haahuilu. Mulla kun on vuoden takaisesta snyilystä jemmassa tummanpunaista regiaa, jota oon haaveillut bayerische sukiksi, mutta joista on semmoinen tutina, että mun jalan kokoon ja tykättyyn varren pituuteen tarvittaisiin 3 kerää. Mutta! Siinä langassahan olis aineksia Vellamoon. Jos tänään piipahtaisi muina naisina lankakaupoille ja aloittaisi uutta ettei - auta armias sentään! - mikään keskeneräisistä töistä jatkaisi valmistumista. ;D

Päälle on iskenyt myös joulukorttivisiovillitys. Tarttis päästä hiplaamaan leimasimia... Ja kaiken lisäksi Seinäjoella on avannut Bake and Party. Siinä kanssa ratkee muutamat kinkkiset joululahjottavat kun askartelis lumihiutaleen mallisia pipareita ja tuikkais teetä ja muuta pakettiin.

Visiota pukkaa - sitten kun kerkeis vielä joskus ne kaikki toteuttamaan. :)

*Muoks* Kirjaston täti päätti lisätä vettä myllyyn ja ilmoittaa että varattu Haavisto on saapunut ja pitäisi noutaa pois. Lapasfriikin taivas. :)