Pöh... Ei siitä rukista tullut käyttökelpoista.

2-komponenttiliimalla vedin huolella värttinän tuen kiinni ja virittelin värttinän paikoilleen. Sain jopa keploteltua langat värttinän ja pyörän välille, mutta avot kun polkasi, niin langat pompsahti pois rukin pyörän ympäriltä. Se pyörä on vaan niin kiero, että se vimpsuttaessaa heivaa sitä lankaa ja urat on sen verran matalat, että niistä ei oo langan pitelijöiks tuommoisella vimpsutuksella. Eikä tunnu taas järkevältä alkaa väkisin syventämään niitä uria, koska sitten se pyörä menee aika karmeen näköseks.

Ja sitten kun mä riittävästi kiristin sitä lankaa, että jos se vetäis pyörän suoraksi (se niiaa siitä navasta ihan löysyyttään, joten se ei paljoa voimaa tarvi pysyäkseen suorassa) niin sitten napsahti taas liimauspinnastaan se värttinäntuki poikki. Ärh.

No nyt jouluna vien sen takas kotikotiin, koska se ei yksinkertasesti mahdu mun nurkkiin. Ei se hullumman näköinen oo jos sattuis omistamaan talon tupakeittiöllä tai vaikka valtaisalla salilla, jonka vois sitten talonpoikaishenkisesti sisustaa, mutta kun tuo talonpoikaishenkisyyskään ei oo oikein mun juttu saati sitten että ois se talo. :D