...ainakin kuvainnollisessa mielessä. ;) Sny:ltä tuli viimoinen paketti ja sieltähän paljastu vaikka mitä mukaanlukien salaisen neuleystävän henkilöllisyys. Aivan ihanilla paketeilla mua on tänä syksynä ihastuttanut Lettu Lankaa ja Lapasia -blogista. Ja ihana paketti putkahti paljastuksen kanssa tälläkin kertaa.

Tässäpä yleiskuva:

IMG_1265.jpg

Ekana hyppysiin tarttui punainen huivi. Punainen on aina taattu väri kun musta on kyse vaikka.  :) Mä oon nähnyt tuota lenkkimohairia kuvastoissa ja muualla, mutta en oo itse koskaan kokeillut ja nyt mulla onkin ihanan muhkea huivi. Tuon langan takia se onnistuu olemaan samaan aikaan kevyt ja tuhti (ota nyt sitten näistä mun kuvailuista selvää!). Sulevi pääsi poseeraamaan huivi kaulassaan:

IMG_1267.jpg

Mutta koska sulevilla on aika miehekkään paksu kaula, huivi ei ylttänytkään kuin löyhälle solmulle kualan ympäri. Mulle se menee kunnolla ympäri kirroksen ja jää vielä sopivasti päitä roikkumaan. Siinä mä sitten huivi kaulassa keekoilin ja jatkoin paketin auki tonkimista. :)

Paketista löytyi vaaleansinisiä tuoksukynttilöitä tunnelmaa luomaan ja suklaapuolelta heti nassutukseen päätyi joulusuklaa, jota oli sen verran runsaastikkin, etten kerennyt ihan istumalta syömään vaikka parhaani yritin. ;) Tuo joulusuklaamaku oli mulle uusi ja mä olin ihan positiivisesti yllättynyt kuinka kanelista se oli. Ja sitten aivan mieletön herkku - Ilun värjäämää mohairia:

IMG_1272.jpg

Mä oon Ixun sivujen kautta eksynyt Ilun sivuille aikasemmin ja oon ihastellut erilaisia lankoja moneen kertaan, mutta oon pistänyt itteni lankakaranteeniin kun on sen verran keskeneräisiä hommia tekeillä ja Letulta saatuna monia kivoja lankoja kokeiltavaksi, että jos mä oisin Ilun sivuilta tilailuun repsahtanut, niin ois taas homma karannut käsistä. Ja Letulla oli ilmeisesti ollut taas telepaattilahjat käytössä ! Luksusta kerrassaan! Ja älä Lettu murehdi paketinavausinnon jälkiseuraamuksista, se ei tuu langan hyödyntämisessä haittaamaan. :) Tuo väriyhdistelmä on tosi passeli. Mä tykkään tummasta violetista ja myöskin ruskan ja ruosteen väreistä, en vaan oo tajunnut niitä yhdistää samaan työhön. Nyt ei muuta kuin propellihattu taas päähän, että keksii jonkun kivan mallin, jossa lankaa pääsisi hyödyntämään. :D

Eli iso kiitos ei enää niin salaiselle neuleystävälle! Paketit oli oikein loistavia yllätyksiä ja mä päivittelen tosiaan sitä mukaa tänne sivuille juttua kun saan käsityösaralla jotain vaan aikaseksi. Hartain toive eli päästä kokeilemaan uusia ja erilaisia lankoja täyttyi 100 %:sti ja kun mulle lähettää siinä mukana suklaata niin ei voi mennä vikaan. Myös  virkkauskirja on jo selattu läpi moneen otteeseen ja sieltä bongattu useampiakin toteutettavien listalle päässeitä malleja sekä saatu ideoita muihin projekteihin.

Tää on ollut oikein antoisa Sny syksy ja ihan ekakertalaisena ei voi muuta kuin kehua tätä touhua. Mukavaa on toivottavasti ollut kaikin puolin ja samalla on tullut tutustuttua blogeihin, joita käy mielellään jatkossakin tutkailemassa. :)