No ei nyt ihan sentäs viuhahdettua oo tullut, mutta viimoinen Sny-paketti pukattiin postiin ja oma henkilöllisyys tuli siinä samalla paljastettua. Mun "uhrini" oli Ixu, jonka lähtötiedoista ja blogista löytyikin sitten hyviä vinkkejä lahjomusten aiheeksi. Mä odotinkin, että tää sny-touhu vois olla hauskaa, mutta se olikin vielä innostvampaa kuin aluks kuvitteli. Itse sai käyttää mielikuvitusta ja tehdä juttuja joilla toivoi ilahduttavansa ja samalla tuli sitten itselle mielettömän hienoja piristyspaketteja.

Keväällä alkaa uusi sny-kierros enkä tiedä vielä onko aikeissa lähtä mukaan kun on syksyn kierroksen jäljiltä vielä kasa kivoja lankoja ja ideoita toteuttamatta. Mä päivittelen kyllä tänne sivustoille sitten sitä mukaa kun saan omalta sny:ltä saaduista langoista valmista, mutta joululahja ja -korttivalmistelut on nyt kyllä rohmunnut luvattoman paljon aikaa.

Joulukortit... Mun kämppä on yltäpäätä hileessä! Illalla kun menin hampaita pesemään, niin peilistä katoi takasin hileistä kimalteleva naamavärkki... Mutta kivoja kortteja tulee, joten kai se on sen arvoista. ;)