Kiitos Salainen neuleystävä! Pääsin vihdoinkin hakemaan pakettia postista ja paketista paljastui kirja, virkkauskoukkuja ja niin hyvää vadelmasuklaata että mä tuhosin sen levyn ennätysajassa. Sain kuitenkin kuvan otettua ennen levyn syöntiä.

Tässä Pulla tarkistamassa paketin sisältöä


IMG_1112.jpg

Ja tässä siis koko paketin sisältö ilman kissaa :)

IMG_1114.jpg

Se virkkauskirja on loistava! Ja koukkujakin oli monta semmoista kokoa jota multa puuttui plus oli muuten aika päheet. :D Mä aloin tyypillisesti taas heti uutta projektia vaikka vanhatkin on vaiheessa kun sain päähäni virkata varastoista löytyvästä roosasta samoksesta jättipupun veljentytölle joululahjaksi. Alkuperäinen malli on puolet ohuemmalla langalla ja siitä tulisi 40 senttinen pupu, joten tästä tulee varmaan jo aika halattavan kokoinen. :)

Muutenkin kirjasta löytyi monta kivaa mallia. Mä en oo enne selaillut noin uutta virkkauskirjaa ja tuossa oli ainakin hauskasti uusia, vanhoja, lasten ja vintagemalleja. Se kirja on kuvien puolesta jo itsessään herkku selailla! Ja edellispaketista sen verran, että vaikka loma onkin katkaissut neulomisen, niin Jaywalkkerit kärjestä aloitettuna on jo melkein valmiit. Pistän kuvaa niistäkin heti kun se on teknisesti mahdollista. :)

Mutta paljon kiitoksia Snylle ja antoisaa syksyn jatkoa. Ulkona on nyt niin hieno keli, että tässä ollaan vielä suuntaamassa luontopolulle ja huomenna Ähtäriin katsomaan ötyksiä. Josko vaikka näkis nyt vailuaksen niistä lumileopardeistakin, jotka viime Ähtärivisiitillä oli pesässään hellettä piilossa.