Pitkään muitten mysteerihuiveja ihaillessani tilasin sitten ohjeet yhteen neliönmalliseen huiviin Summer into Fall jonka KAL oli päättynyt jo ajat sitten. Tätä aikaisemmin ei ole mitään kaulaliinaa kummempaa tullut tehtyä ja nekin oli tuntuneet pakollisilta pahoilta, mutta mutta... Tästä se huivi-innostus sitten läksikin!

Lankana on käytetty Novita Rosea ja kylläpä siitä tulikin valtava, mutta myös ihanan pehmeä ja lämmin.  Sitä mukaa kun keriä kului heitin vyötteet pois, joten epäselväksi jäi montako kerää tuohon kaikenkaikkiaan upposi. Mittasuhdetta paljastettakoon sen verran, että tuohon sohvalle mahtuu kolme ihmistä mukavasti ja neljäkin jos on kaposia.

Toisin kun Novitan vanhempi mohairlangalla (en nyt kyllä muista nimeä) lopputulos ei jäänyt karheaksi ja kutittavaksi vaan ihanan pehmeän pörheäksi.

IMG_0678.jpg

Sovittelin huivia itselleni kolmioksi taitettuna ja soljella kiinnitettynä, mutta lopuksi raaskin kuten aikomus oli antaa sen äitienpäivälahjaksi. Pakettiin sujautettiin myös kirja mukaan että voi huiviin kääriytyä ja lueskella iltasella.